Vila individuala cu 9 camere, Gradina de 1100mp

  • 795,000€
Bucuresti, Drumul Taberei
4 camere
Bucuresti, Drumul Taberei
  • 795,000€
  • City Bucuresti
  • State/county Bucuresti
  • Area Drumul Taberei

Caracteristici

Vila individuala construita in stil mediteranean situata intr-o zona linistita de case, aerisita si inconjurata de verdeata.

Aceasta casa construita pe trei etaje, se remarca prin generozitatea spatiilor interioare dar si prin eleganta oferita de arcadele de pe fatada si de coloanele masive prezente atat la nivelul parterului in sufrageria ampla cat si la exterior pe terasele cu vedere catre gradina. 

Gradina este amenajata cu gazon si flori din cele mai diverse, dar si cu pomi atat fructiferi (peri, pruni, gutui, ciresi, nuc) cat si conifere cum sunt pinii si brazii care imprejmuiesc vila transformand-o intr-o oaza de liniste si de racoare. 

Tot spatiul verde este irigat (cu picatura in spatiile de langa casa si aspersoare in arealele cu gazon) de un sistem foarte minutios gandit ( automat cu programator), in cel mai mic detaliu, pentru a mentine fiecare coltisor al gradinii, verde si neafectat de soarele din timpul verii.

Suprafata terenului, pe care este edificata casa, este de 1414 mp din care amprenta casei ocupa aproximativ 300mp, astfel incat raman 1100mp de gradina de jur imprejurul vilei.

Parterul vilei este un spatiu deschis foarte versatil care se poate transforma in functie de preferintele si de necesitatile familiei. Aici regasim o sufragerie dominata de patru coloane somptuoase imbracate in tapet din fir de matase naturala ce confera spatiului o eleganta desavarsita.

Aceasta este impartita in doua zone: cea de dining si cea de living cu iesire catre o terasa verde strajuita de un brad desprins dintr-un basm. Tot aici avem o incapere tip birou care a fost gandita initial a fi camera cu jacuzzi, sub podeaua acestuia exista toata instalatia necesara pentru transformarea incaperii in spatiul de relaxare proiectat.
Tot la parter mai avem si un grup sanitar de serviciu, modern.

Urmeaza bucataria  foarte generoasa mobilata si utilata modern (mobilier de import Germania cu blaturi din granit si electrocasnice de la Miele) .
Sub treptele care duc spre etajul 1 al vilei, avem creat pantofarul si un spatiu de depozitare pentru materialele de curatenie. 

Din laterala spre sud a sufrageriei iesim catre cealalta terasa acoperita placata cu gresie si pe ale carei trepte se coboara spre gradina din spatele casei care ofera o priveliste incantatoare tot timpul anului. 

Etajul casei este format din:

Dormitorul de oaspeti amenajat in culori vesele cu panorama deosebita catre gradina.

Baia cu dus care are  panou cu jacuzzi.

Dormitorul matrimonial cu 2 dressinguri foarte generoase.

Baia mare care este dotata cu cada cu jacuzzi.

Dormitorul secundar cu tapet din catifea naturala,  din care avem iesire catre un balcon de 8 mp.

Camera tip birou amenajata cu aparate de fitness si inca un balcon de aproximativ 2 mp, de aici se intra mai departe intr-o incapere de 19mp cu destinatia de uscatorie, spatiu utilizat pentru spalat, uscat si calcat haine.

Holul etajului 1 are peretii decorati cu tapet din bobite de sticla reflectorizanta.

Mai departe urcam catre podul casei care este mansardat si transformat in spatiu locuibil. Aici avem o suprafata deschisa de 155 de mp, care poate fi impartita in 2-3 dormitoare.

Este amenajata o baie cu dus care are un panou de control al portii electrice si permite raspunsul la interfon dar si la telefon.
Tot aici regasim si 2 spatii de depozitare.

Podeaua si treptele scarii sunt din stejar natural iar balustrada personalizata din fier forjat.

La parterul casei avem imbinate incalzirea in pardoseala cu cea prin calorifere. 
Incalzirea casei se face prin centrala termica proprie de 64kw marca Vaillant. Aceasta este montata in camera centralei de la parter, dispune de 2 pompe de impingere a apei, boiler de 200 litri, filtru de particule mari, filtru ultraviolet, rezervor cu sare.

Instalatia electrica trifazica permite incarcarea unei masini electrice.

Fiecare etaj are panou separat de sigurante. 

Casa dispune de un sistem de climatizare central trifazat.

Garajul este dublu, cu usi actionate automat prin telecomanda, si permite parcarea a doua masini. 

Accesul in interior este securizat, porti actionate automat prin telecomanda, videointerfon.

Casa se poate vinde mobilata sau nemobilata, in functie de preferinte. Mare parte din mobilier este din lemn masiv sculptat, multe dintre corpurile de mobila fiind realizate unicat. 

Decorarea interiorului a fost creata de un designer si intruneste toate conditiile pentru a oferi confortul de care o familie are nevoie.

Se accepta plata cash sau prin credit ipotecar.

important: Localizarea pe harta reprezinta Biroul de Vanzari
Apartamentele noastre finalizate sunt localizate in vecinatatea biroul nostru de vanzari.

Compare listings

Compare
Simona Munteanu
  • Simona Munteanu