3 Camere Spatiu Comercial, Ideal Cabinet Stomatologic, Salon, Etc.

  • 0
Bucuresti, Militari
3 camere
Bucuresti, Militari
  • 0
  • City Bucuresti
  • State/county Bucuresti
  • Area Militari

Caracteristici

Va propunem spre inchiriere un spatiu comercial excelent cu suprafata de 80 mp, pozitionat stradal pe Soseaua Virtutii la nr. 15, Bucuresti, Sector 6.

Apartament cu 3 camere ( figureaza ca spatiu comercial ), fost cabinet de stomatologie / dermatologie. Are autorizatie pentru cabinet stomatologic, dar se poate obtine de la primarie si pentru alte domenii de activitate. ( ne-am interesat )
Am discutat cu asociatia de proprietari si permite diverse activitati.

Este ideal pentru cabinet stomatologic, salon, firma, Notariat, Cabinet de avocatura, etc.Statia de tramvai Orsova ( tramvai 41 )la 2 minute distanta, statie metrou Lujerului la 10 minute.

Centrala termica proprie si 3 aparate de aer conditionat.Spatiul in interior se poate organiza in functie de preferinte. Blocul este construit in 1989 si este reabilitat termic (izolat).

Pretul este 500 euro si se achita avans 2 luni +1 luna garantie. Nu este negociabil.

Din respect pentru timpul Dumneavoastra avem urmatoarele mentiuni:

1. Pinul pe harta este pus exact acolo unde se afla acest apartament / spatiu comercial.

2. Agentia nu poate fi “sarita”, proprietarii acestui spatiu avand un contract de exclusivitate semnat pe 12 luni cu agentia imobiliara. Doar clienti care ajung prin intermediul agentiei imobiliare la vizionare vor inchiria acest spatiu. Comisionul agentiei este de 500 euro.

( am scris acest paragraf pentru ca am primit telefoane de la administratorul blocului ca sunt clienti care se duc direct la adresa si incearca sa ia legatura direct cu propriatarii )

Compare listings

Compare
Mariana Dumitru
  • Mariana Dumitru